Puur genieten met de producten van SMAECK

Voor 4 personen

Benodigdheden:

  • 1 bakje SMAECK Greens Pompoen
  • grof geraspte bloemkool
  • 8 eetlepels gekookte couscous
  • 4 eetlepels gekookte maïs
  • 2 eetlepels gele rozijnen
  • verse bieslook
  • garam masala
  • rode ui
  • piment d'espelette peper
  • sushi azijn
  • olijfolie
  • ½ limoen
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • piment d'espelette olie
  • gemalen peper en zout

Bereiding: Snipper de rode ui en hak de bieslook fijn. Wel de gele rozijnen in warm water. Breng de couscous op smaak met een snufje garam masala, bieslook, rode ui, olijfolie en iets gemalen zwarte peper en zout.

Voeg 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel crème fraîche, 1 eetlepel limoensap en wat sushi azijn toe aan de geraspte bloemkool. Breng de mais op smaak met piment d'espelette olie. Giet de rozijnen af.

Vul een glas met een halve eetlepel mais en lepel daarop wat van de Greens pompoen. Schep een halve eetlepel van de gewelde rozijnen bovenop de spread. Voeg dan een laagje couscous en de bloemkool toe en herhaal dit nog een keer. Eindig met een lepel Greens Pompoen en strooi bovenop wat fijngehakte, verse bieslook. Eet smakelijk! 

Groentecocktail met pompoen SMAECK
Gebruikte producten