Puur genieten met de producten van SMAECK

Ingrediënten voor 2 pantosti's
 
·         1 bakje Smaeck Crème Américain Mediterraan
·         4 sneetjes dik gesneden brood (rogge of zuurdesem vinden wij heel lekker)
·         roomboter
·         ½ bol buffelmozzarella, in dunne plakjes
·         30 gr geraspte oude kaas
·         serveer erbij: ketchup
 
Bereidingswijze 
Bereiding: 15 minuten
 
Besmeer de sneetjes brood aan beide kanten met roomboter. Besmeer twee sneetjes met een laag Crème Américain Mediterraan en beleg deze met plakjes mozzarella. Strooi er wat geraspte oude kaas over en dek af met de twee andere sneetjes brood.

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met een klontje boter (wees vooral niet te zuinig). Leg de tosti’s in de pan en druk ze iets aan. Laat een paar minuten aanbakken tot de onderkant goudbruin wordt en draai dan voorzichtig om. Bak ook deze zijde goudbruin. Zet het vuur lager en plaats een deksel op de pan. Laat nu nog even rustig doorbakken tot de kaas helemaal gesmolten is. Haal de pantosti’s met een spatel uit de pan en snijd ze schuin door. Serveer de pantosti’s direct met een bakje ketchup erbij.
Crème Américain pantosti SMAECK